Een IT-carrière bij Securex? Veel meer IT dan je denkt…

Securex is dé specialist in HR-dienstverlening. Maar dit betekent niet dat we enkel HR professionals in huis hebben. Wist je dat Securex om een optimale service te bieden aan onze klanten voortdurend tools, platformen, applicaties… ontwikkelt?

Binnen de IT-afdeling van Securex zit je werk dan ook vol uitdagingen. Van architectuur, ontwikkeling en testen tot analyse: je bent ondergedompeld in een all-in IT-functie. En dat is niet alles! Je hebt ook de mogelijkheid om je op technisch niveau toe te leggen op een brede waaier van taken, zoals netwerk, beveiliging, servermanagement, Office 365, enz. Met andere woorden, een IT-functie binnen Securex houdt tal van verrijkende en uiteenlopende taken in.

En jij? Ben jij een IT-profiel? Hou je van uitdagingen? Hou je van nieuwe technologieën en innovatie? Dan ben je aan het juiste adres!

Als je deel uitmaakt van het IT-team van Securex kun je meewerken aan nieuwe projecten, mobiele applicaties ontwikkelen of instaan voor het onderhoud van de bestaande applicaties en infrastructuur. Ons IT-team zet al zijn energie in om mee te evolueren met de nieuwe technologieën en de nieuwe tools, en dit met succes. Maar we hebben voortdurend nood aan versterking en nieuwe ideeën.

Dat is niet alles! Naast deze IT-uitdagingen biedt Securex je een positieve, motiverende en professionele werkomgeving, waarin je toekomstige collega’s onze klanten en elkaar helpen bij elk project.

Als werkgever besteedt Securex ook veel aandacht aan de duurzame ontwikkeling van elke werknemer om hem alle kansen voor de toekomst te bieden. We verwachten van elke collega een klantgerichte houding en een ondernemingsgeest.

Nieuwsgierig? Heb je je laten verleiden door een IT-avontuur binnen onze groep? De mogelijkheden zijn talrijk. Ontdek ze nu meteen op onze nieuwe carrièrepagina.

Share on pinterest

Plaats een reactie

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.